Pillefyr er en billig og miljøvenlig varmeløsning

Med et pillefyr fra Hillerslev Stokerfyr i Ringe garanteres du billig og miljøvenlig opvarmning hele året. Vi leverer og installerer vores miljøvenlige stokerfyr på hele Fyn, hvor vores brede kreds af kunder befinder sig. Er du interesseret i at skifte til et opvarmningssystem, der koster mindre i drift og samtidig skåner miljøet, så er stokerfyr den helt rigtige investering for dig.

Stokerfyr – Spar penge på noget energirigtigt

Pillefyr er en miljøvenlig varmeløsning, fordi de fyrer med biobrændsel i form af eksempelvis træpiller, korn eller skovflis. Hvor fossile brændstoffer som olie, gas og kul er med til at øge drivhuseffekten, er biobrændsel grøn energi og dermed CO2-neutralt. Fyring med biobrændsel i et stokerfyr skåner således miljøet og kan samtidig give dig store besparelser på varmeudgifterne.

Du kan let spare op til 50 procent på varmeregningen, når du investerer i et stokerfyr.

Vores pillefyr findes til alle varmebehov, uanset om det er villaen, parcelhuset eller virksomheden, der skal varmes op. Det er en velafprøvet teknologi med en høj standard, når det gælder ydeevne, driftssikkerhed, økonomi, service og miljø.

Vi installerer, servicerer og vedligeholder dit pillefyr, så du garanteres grøn og billig opvarmning med en lang levetid.
Kontakt os og få vejledning til det rigtige valg af pillefyr

Vi stiller vores erfaring og faglige ekspertise til rådighed, så du er i stand til at træffe det rigtige valg af varmeanlæg. Ring eller skriv for at få rådgivning eller et uforpligtende tilbud – vi kan kontaktes på telefon 40 98 71 77 og på e-mail admin@hillerslev-stoker.dk.

Du kan også kontakte os i formularen herunder